محصولات سگ
محصولات گربه
محصولات سگ
محصولات گربه
اگه به رژیم غذایی خودتون اهمیت میدین و میخواین روغنهای صنعتی رو حذف کنید؛ دونستن طرز تهیه روغن حیوانی میتونه این کار رو براتون آسونتر کنه. شما میتونین این روغن رو تو خونه هم درست کنین که اینطوری هم سالمتره و هم هزینه کمتری براتون داره.
اگه میخواین طرز تهیه روغن حیوانی کرمانشاهی اصل رو بدونید تا سبک آشپزیتون رو به سمت سالمی ببرید، تا انتهای این مقاله با ما باشین.
روغن زرد در واقع همان روغن حیوانی مخصوص کرمانشاه است که جزو با قدیمیترین روغن ها و پرخاصیتترین چربیهای مفیدی است که در خانوادههای ایرانی استفاده میشود. این روغن را میتوان از مواد اولیه مختلفی مانند: کره با شیر گوسفند، گاو، دنبه گوسفند یا… با روشهای مختلفی درست کرد.
برای تهیه روغن زرد میتوانید از کره گاوی یا گوسفندی استفاده کنید؛ البته در بسیاری از موارد فقط از کره گاوی استفاده میشود. به این دلیل که کمتر کسی شیر گوسفند را به کره تبدیل میکند تا از آن برای تولید فرآوردههای دیگر استفاده شود.
تهیه روغن زرد از کره کار بسیار راحتی است. پس از آنکه از شیر تازه، ماست و به دنبال آن کره مرغوب و تازهای به دست آمد؛ کره باید جوشانده شود. طی این مرحله آّب و دوغ اضافی کره تبخیر میشود و به کلی از بین میروند و کره به رنگ طلایی روشن درمیآید. توجه داشته باشید که این ناخالصیها را باید کاملاً از ظرف جدا کنید؛ در غیر این صورت کره محلی خوبی نخواهید داشت.
این فرایند آنقدر باید ادامه پیدا کند که درنهایت کره زرد رنگ و خوش بویی باقی بماند. البته فراموش نکنید که حرارت زیاد باعث تلخ شدن روغن میشود. بهتر است آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و به محض تغییر رنگ، از روی گاز بردارید. پس از آنکه این روغن زرد درست شد؛ اجازه دهید سرد شود و سپس آن را درون ظرف دربسته شیشهای، در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
کلید خوش طعم شدن و بوی بینظیر در طرز تهیه روغن حیوانی آن است که حتماً از کره محلی تازه استفاده کنید؛ چراکه چربی بیشتری دارد و کره محلی مرغوبتری درست میشود. همچنین نباید از وسایل و ظروف پلاستیکی استفاده کنید. بهترین جنس ظروف مصرفی، مس یا روحی است که کف ضخیم داشته باشد؛ چراکه حرارت به صورت یکنواخت پخش خواهد شد.
به عنوان نکته پایانی نیز بهتر است بدانید که حبابهایی در سطح روغن حیوانی در زمان جوشیدن ایجاد میشوند را حتماً بگیرید. به این دلیل که این حبابها دارای پروتئین و آب هستند و ممکن است منجر به کپک زدن روغن حیوانی شوند.
زمانی که روغن حیوانی در حال جوشیدن است تا به غلظت نهایی برسد، میتوان کمی آرد به آن اضافه کرد. انجام این کار سلیقهای است. در صورتی که میخواهید به ترکیب روغن حیوانی، آرد اضافه کنید باید از آرد تازه استفاده کنید. اگر آرد کهنه باشد یا باکیفیت نباشد؛ ممکن است روغن طعم و بوی ناخوشایندی به خود بگیرد.
افزودن آرد باعث ایجاد تغییرات زیر در ترکیب روغن حیوانی میشود:
درنهایت افزودن این ماده کاملاً اختیاری است. بسته به آنکه دوست دارید روغن حیوانی شفاف، بدون طعم و بوی کره باشد یا خیر؛ میتوانید برای افزودن آن به ترکیب خود تصمیم بگیرید.
طرز تهیه روغن حیوانی با نمک به این صورت است که هنگامی که کره روی حرارت متوسط قرار داده شد تا به آرامی بجوشد؛ نمک را به آن اضافه میکنید. به ازای هر دو کیلوگرم کره باید از یک قاشق غذاخوری نمک استفاده کنید. برای نتیجه بهتر توصیه میشود که از نمک دریا یا سنگ نمک استفاده کنید. در مرحله بعد نیز باید این دو ماده را در ظرف به خوبی هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند.
برخی افراد نیز نمک را به کره ذوب شده و در حال جوش به این دلیل اضافه میکنند که از سر رفتن آن جلوگیری شود. در این حالت به اندازه نوک قاشق نمک به کره اضافه میشود تا روغن بالا نیاید و سر نرود.
یکی از مزایای برجسته استفاده از نمک در میان مراحل طرز تهیه روغن حیوانی، افزایش ماندگاری آن است. نمک باعث میشود که بتوان روغن را تا یک سال بیرون از یخچال نگهداری کرد؛ بی آنکه کپک بزند یا طعم و بوی آن تغییر کند. با این حال اگر میخواهید مدت زمان طولانیتر این ترکیب را نگهداری کنید؛ بهتر است آن را داخل یخچال قرار دهید.
یکی از سالمترین و بهترین روغنهای مصرفی در پختوپز، روغن دنبه است. این روغن از چربی قسمت دم گوسفند تهیه میشود. برخی از افراد به دلیل بوی دنبه از تهیه و استفاده این روغن پشیمان میشوند و به اجبار همچنان از روغنهای پالم دار و مضر استفاده میکنند. از همین رو شما هم با آگاهی از طرز تهیه روغن دنبه اصل بدون بو میتوانید در مسیر سالم خوری قرار بگیرید.
پس از شستن کامل و تمیز دنبه باید آن را خرد کنید. برای این کار میتوانید به صورت دستی یا از چرخگوشت استفاده کنید. قطعات خرد شده را برای نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید. در مرحله بعدی دنبه را همراه با یک لیوان شیر روی حرارت ملایم قرار داده تا بجوشد.
برای آنکه بوی دنبه از بین برود، میتوانید چند قطره سرکه سیب به ترکیب در حال جوش اضافه کنید. افزون بر آن با اضافه کردن چند چوب دارچین، برگ بو و هل نیز کاملاً این بوی ناخوشایند دنبه حذف خواهد شد. این مخلوط باید به مدت 4 تا 5 ساعت روی حرارت متوسط بجوشد تا روغن آن مشاهده شود. زمانی که به اصطلاح دنبهها روغن انداختند؛ باید آن را از یک صافی عبور دهید تا مواد اضافی جدا شوند.
باید اجازه دهید تا روغن دنبه خنک شود؛ سپس آن را درون شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید. با رعایت برخی موارد در طرز تهیه روغن حیوانی از دنبه میتوانید بهترین روغن حیوانی را داشته باشید. مواردی ازجمله:
میخوای سبک غذایی سالمی داشته باشی؟ بهتره اینکارو با عوض کردن روغن مصرفی روزانه انجام بدی! روغنهای صنعتی پر از پالم و مواد ناسالم هستن که باعث چربی خون، اضافه وزن و هزار و یک ضرر دیگه میشن. حالا فک کنین در عوض از یه روغن اصیل، خوشمزه و پر از فایده استفاده کنین؛ چقدر سبک زندگیتون قرار سالم بشه.
اگه به دنبال خرید یه روغن حیوانی اصل کرمانشاهی با کیفیت بالا و خوش بو و مزه هستین؛ محصولات عطار کورد تمام این انتظاراتو براتون برآورده میکنن. ما انواع روغنهای حیوانی ممتاز گوسفندی، گاوی، کرمانشاهی و… رو با تضمین کیفیت بهتون ارائه میدیم. فقط باید وارد سایتمون بشین و با جستجو روغن حیوانی، خریدتون رو انجام بدین.
سخن پایانی
روغن حیوانی یک جایگزین غذایی سالم و مغذی بوده که سرشار از چربیهای مفید است. بسیاری از افراد به دلیل طعم و بوی این محصول، آن را استفاده نمیکنند و به روغنهای صنعتی روی میآورند. در این مقاله به برخی روشهای رایج تهیه این ماده و رمز و رازهای خوش طعم و بو شدن آن اشاره شد تا همه شما عزیزان بتوانید این روغن را تهیه و استفاده کنید. همچنین با آشنایی با طرز تهیه روغن حیوانی اصل میتوانید با هزینه کمی در مسیر سبک زندگی سالم قرار بگیرید.
سؤالات متداول
ظروف مسی یا روحی که کف ضخیم دارند.
سرکه سیب، چند چوب دارچین، برگ بو و هل
استفاده از کره محلی گاو یا گوسفند
عطار کورد در کرمانشاه، جادوی طبیعت را در هر قطره از محصولاتش زنده میکند! با عصارهها و روغنهای گیاهی خالص، سلامتی و آرامش را به خانههای شما میآورد
آدرس:کرمانشاه شهرک تعاون ایستگاه7
شماره تماس: 09187372859
ایمیل : atarkurd@gmail.com
طراحی و سئو توسط تیم حرفه ای شارینو